Nico Rein Donkerbroek, geboren en getogen op de móóiste van de vijf Waddeneilanden, namelijk: Terschelling, Beetje chauvinisme hoort erbij!

In 2013 ben ik in het digitale tijdperk van de fotografie gestapt. Daarvoor werkte ik nog met analoge camera's. Een Nikon D600, een semiprofessionele camera  met een 24-70mm, f3.2, een 40mm f2.8 en een 70-200mm f2.8 met een converter 2x. Daar kwam de Nikon D610 camera bij en een Tamron 150 600mm  f/5-6,3 Di VC USD A011N met converter x1,4 en inmiddels verder uitgebreidt met een Nikkor AF-S 14-24mm f/2.8G ED, een Nikkor AF-S Micro 105mm f/2.8 ED,  een Nikon  D5 camerabody en een Nikon D6 tot slot de AF-S Nikkor 800mm 1:5.6E FL ED prime lens.

Na eigenlijk alle onderwerpen voor de lens te hebben gehad ligt mijn passie in de fotografie toch het meest voor de natuur- en landschapsfotografie. Met Terschelling als decor voor landschappen met duin- bos- strand- en heidelandschappen. De Terschellinger natuur biedt zoveel voor het fotograferen van vogels, planten en wilde bloemen. Met dit 'Island of Inspiration' is het altijd weer fascinerend en kan ik lekker bezig zijn.

Met deze site wil ik mijn passie voor de natuur en fotografie met je delen en laten zien wat bij jou aan de muur  zou kunnen hangen. Vind je mijn werk leuk? Laat het me dan weten en laat een berichtje achter in het contactformulier.

 

Let wel: Alle foto's zijn mijn eigendom en zijn voorzien van een logo. Mocht je een foto van mij willen gebruiken dan beschouw ik dat als een compliment. Maar treedt dan wel in overleg en altijd de bron vermelden. Je kan met mij in contact treden door gebruik te maken van de 'contact' pagina in het menu. Als je  een foto zonder het storende logo wilt, laat mij het dan ook weten. Voor een foto zonder het logo vraag ik een vergoeding.